fbpx
Політика

Мер Одеси звільнив свого прес-секретаря за скандальні вислови

Одеський мер Геннадій Труханов прийняв рішення усунути з посади свого прес-секретаря Марію Олійник. Причиною такого рішення стали образливі висловлювання прес-секретаря на адресу українських військових моряків. Відзначимо, що Марія Олійник зробила це в соціальних мережах.

Про звільнення Марії Олійник Геннадій Труханов заявив сьогодні, 31 липня, під час брифінгу, повідомляє кореспондент «Укрінформ».

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Вчора я провів зустріч з представниками Майдану. Ми багато розмовляли. Після цього я прийняв рішення, що прес-секретар більше не обійматиме цю посаду», – прокоментував своє рішення мер Одеси. За словами міського голови, в даний момент щодо висловлювань Марії Олійник проводиться розслідування. Сама ж екс-прес-секретар мера заявляє, що її сторінку зламали.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

У свою чергу блогери впевнені, що скандальний текст був видалений зі сторінки Олійник тільки тоді, коли він спричинив хвилю обурення з боку мешканців Одеси. Але, незважаючи на те, що Олійник оперативно видалила висловлювання, воно вже встигло поширитися по інтернету.

Читайте також: