fbpx
Політика

Кличко обіцяє вирішити проблему з гарячою водою в Києві до вересня

 Мер Києва Віталій Кличко повідомив про те, що вирішення проблеми з відсутністю гарячої води в столиці не слід очікувати найближчим часом. За його словами, причина, через яку в житлових будинках столиці зараз немає гарячої води – відсутність поставок газу з Росії.

 Як зазначив київський міський голова, для того, щоб закачати газ в сховища на зимовий опалювальний сезон, жителям столиці доведеться пожити без гарячої води. При цьому він висловив надію на те, що городяни з розумінням поставляться до цієї проблеми.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Думаю, ми вирішимо цю проблему до вересня», – сказав Віталій Кличко.

 Також мер міста пообіцяв вирішити проблему з найбільшою пробкою в центрі столиці через ремонт Поштової площі. Зокрема він сказав, що столична влада зробить все для того, щоб до Дня незалежності, 24 серпня, проїжджа частина почала.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Я сьогодні говорив з міністром фінансів Олександром Шлапаком, і він обіцяв, що сьогодні буде перераховано 15 мільйонів гривень і роботи на Поштовій продовжаться», – підкреслив Віталій Кличко.

 За матеріалами: nr2.com.ua

Читайте також: