fbpx
Політика

Уряд досі не представив тексти пропонованих ним законопроектів – Гриценко

 Як нагадав народний депутат України Анатолій Гриценко, вже післязавтра, 31 липня, відбудеться позачергове засідання Верховної Ради. При цьому він звернув увагу на те, що прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк зараз активно закликає депутатів підтримати урядові проекти змін до бюджету і податкового кодексу.

За словами Анатолія Гриценка, він би з радістю підтримав їх, але тексти відповідних проектів досі відсутні. Як він зазначив, їх немає ні в друкованому ні в електронному вигляді.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«З’ясував у працівників апарату: проекти в остаточній редакції від уряду ще не надійшли. Напевно, ще тривають підкилимні розмови з олігархами, власниками парламентських фракцій і груп», – розповів політик.

Як написав Анатолій Гриценко у себе в Facebook, в ситуації, що склалася у нього виникає три запитання до прем’єр-міністра:

1. За які проекти той закликає депутатів голосувати?

2. Чому він досі не підписав і не передав до парламенту тексти урядових законопроектів?

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

3. Яценюк вирішив похапцем, перед голосуванням, кинути в парламент «кота в мішку», причому з прихованими корупційно-ручними схемами розподілу десятків мільярдів, як це було в першому варіанті урядових пропозицій, а потім знову зриватися на фальцет, мовляв непатріотично – продажні депутати не дають патріотично ефективному уряду гроші на «бензин для БТР» і на «зарплату бійцям АТО»?

Читайте також: