fbpx
Політика

Сергій Квіт закликає очистити навчальні заклади країни від прихильників терористів

Міністр освіти і науки України Сергій Квіт звернувся до працівників освітньої сфери і попросив їх звернути увагу на відповідальність за антидержавну діяльність. Своє звернення Сергій Квіт відправив місцевим органам управлінь освітою та керівникам навчальних закладів. Про це повідомляють у прес-службі Міністерства освіти і науки.

У цьому листі український міністр говорить про те, що в той час, коли більша частина педагогічних і науково-педагогічних працівників проявляла патріотизм, інша, значно менша їх частина, брала участь у різних незаконних «референдумах», які проводилися на території Донецької та Луганської областей. Також у листі говориться, що деякі з таких «співробітників» стали безпосередніми учасниками терористичних організацій, що орудують на сході України.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Недотримання або порушення законів України педагогічними та науково-педагогічними працівниками, а також участь цих працівників в антидержавній діяльності потягне за собою правові наслідки», – зазначив Квіт.

Читайте також: