fbpx
Футбол

Офіційно: Артем Мілевський продовжить кар’єру в хорватському “Хайдуку”

Відомий український футболіст Артем Мілевський знайшов для себе нове місце роботи. Як повідомляє офіційний сайт хорватського футбольного клубу «Хайдук», 29-річний український футболіст відтепер є футболістом клубу.

Щодо деталей контракту, то вони в даний момент не розголошуються. Варто відзначити, що представник елітного хорватського дивізіону «Хайдук» в минулому сезоні фінішував на четвертому місці у внутрішній першості. Також повідомляється, що в даний момент команда знаходиться в Казахстані. Очікується, що після прибуття на Батьківщину в команді проведуть офіційне представлення колишнього футболіста національної збірної України Артема Мілевського. Представлення футболіста як нового гравця команди має відбутися в найближчу п’ятницю.

Як вже повідомлялося раніше, колишній гравець київського «Динамо» Артем Мілевський знаходився без клубу з зими. Останнім місцем роботи українського футболіста був турецький клуб «Газіантепспор». Однак у турецькому чемпіонаті у Мілевського не склалося, і вже через кілька місяців українець залишив розташування команди.

Читайте також: