fbpx
Політика

Гриценко звинуватив Яценюка у брехні

 Народний депутат України Анатолій Гриценко звинуватив Арсенія Яценюка у брехні. Зокрема, він сказав, що заява прем’єр -міністра, який подав у відставку, про неможливість його співпраці з коаліцією, до якої входять представники Партії регіонів – це неправда.

 «Я не сприймаю фальші у виступі Яценюка, коли він говорить, що не буде формувати коаліцію з "регіоналами" ні за яких обставин. У складі коаліції з березня місяця були регіонали Яценко, Хомутиннік, Кінах і купа інших, які до останнього часу стояли поруч з Януковичем, які зірвали різьбу Майдану, коли прийняли диктаторський пакет законів 16 січня, за яким мільярдні угоди», – сказав політик.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Водночас, Анатолій Гриценко цілком підтримує проведення перевиборів до Верховної Ради. Він переконаний, що нинішній парламент не має права на існування, про що він, втім, говорив вже й раніше.

 «Влада не консолідована. Тому абсолютно правильне рішення цей парламент пустити на дострокові вибори. Він не має права на існування», – підкреслив екс-кандидат у президенти.

Читайте також: