fbpx
Політика

Радник Порошенка розповів про те, що буде після встановлення миру на Донбасі

У президента заявили, що після АТО створять Агентство з розвитку Донбасу.

   Президент України планує створити спеціальне агентство з розвитку Донбасу після закінчення АТО, адже люди там воюють через злиденне життя. Про це в ефірі “ШустерLIVE” сказав радник президента Юрій Луценко, передає УНН.

 “Ми повинні також сказати про те, що буде після встановлення миру на Донбасі. Президент вже запропонував чіткий план реконструкції Донбасу. Це передбачає створення спеціального агентства, яке буде координувати діяльність по створенню нових робочих місць, розвитку промисловості та реконструювання Донбасу, який залишається уламком від радянської економіки”, — сказав Луценко.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Він додав, що багато людей на сході України взялися за зброю через свій рабський стан та бідність, з якою вони не хочуть погоджуватися. “Українська влада проведе реконструкцію Донбасу”, — пообіцяв Луценко, додавши, що гроші на це також мають надати нинішні олігархи-вихідці зі сходу України.

 Джерело: УНН

Читайте також: