fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи знищили радіолокаційні установки військової частини в Авдіївці

Сьогодні, 21 червня, вранці терористи вчинили напад на частину протиповітряної оборони, яка розташована в Авдіївці недалеко від Донецька. Як повідомляють «Донецькі вісті», в результаті обстрілу, який був здійснений з мінометів і великокаліберної зброї, повністю знищені і виведені з ладу всі радіолокаційні установки.

«О 5:00 ранку терористи здійснили обстріл зенітно-ракетної частини в Авдіївці. В результаті дій терористів були знищені всы радіолокаційні установки. Ніхто не постраждав. Стріляли по частині протиповітряної оборони з великокаліберної зброї і мінометів», – прокоментувало ситуацію джерело у військовій частині.

Раніше повідомлялося про те, що російські терористи вже неодноразово висували військовим частини ППО в Авдіївці ультиматум, вимагаючи здатися. Один раз з частини терористи викрали офіцера, але навіть це не вплинуло на рішення керівництва частини. Відомо, що частина ППО входить до складу єдиної радіо локаційної системи України і відіграє вкрай важливу роль повітряної «парасольки» для контролю за державним кордоном в повітрі.

Читайте також: