fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Н. Шуфрич упевнений, що на Донбасі воюють “мирні люди з автоматами”

На сході України не терористи, а "мирні люди з автоматами" – Н. Шуфрич.

   На Донбасі десятки тисяч людей, які є мирними громадянами, але взяли в руки автомати, бо хочуть, щоб центральна українська влада почула їхні вимоги. Про це в ефірі «ШустерLIVE» сказав народний депутат Партії регіонів Нестор Шуфрич, передає УНН.

 “На сході України є повстанці, ополченці. Кандидат у президенти Ольга Богомолець сказала про них як про „мирних громадян з автоматами у руках“. Я теж їх такими вважаю. Бо що таке терористична організація? Це десятки, сотні людей, сконцентровані в якомусь конкретному місці, які тайно займаються якоюсь підривною діяльністю. А на сході десятки тисяч людей знаходяться з автоматами відкрито, а на так званий референдум прийшли 2,5 мільйони людей, що й визначило владу. Невже це всі терористи? Ми не маємо права не чути цих людей”, — сказав Н.Шуфрич.

 Він сказав, що через тиждень на сході “може початись щось неминуче”, адже ці люди мають наміри не складати зброю, допоки їх не почують.

 Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко підпсиав указ, яким увів в дію виконання Плану з мирного врегулювання ситуації у східних регіонах України. Також Петро Порошенко віддав наказ про припинення вогню на сході держави, яке триватиме з 22:00 20 червня до 10:00 27 червня.

 Джерело: УНН

Читайте також: