fbpx
Політика

О. Тягнибок закликає до розриву дипломатичних відносин з Росією

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок, виступаючи в ході засідання Погоджувальної ради, закликав українську владу до розірвання дипломатичних відносин між Україною і Росією. Він зазначив, що відповідний проект постанови вже був зареєстрований у Верховній Раді.

"Вже час прийшов. Нема чого загортати в папірці і робити вигляд, що ми щось можемо вирішити мирним шляхом", – заявив Олег Тягнибок.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Крім того, за словами Тягнибока, фракція "Свободи" пропонує прийняти проект постанови № 4962 про денонсацію угоди між урядами України і Росії, щодо безвізових поїздок.

Раніше РНБО ухвалила рішення про введення візового режиму між Україною і Росією, проте, прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк зазначив, що таке рішення не актуальне.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

У свою чергу виконуючий обов’язки міністра закордонних справ Андрій Дещиця зазначив, що виступає проти скасування дипломатичних відносин з сусідньою державою.

Читайте також: