fbpx
Політика

Бригинець попросив Кличко залишити комісію Київради з питань культури та туризму

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець звернувся до мера Києва Віталія Кличка, попросивши того не допустити ліквідації комісії Київради з питань культури та туризму, яка працювала в Київраді минулого скликання і активно боролася за захист історичного Києва.

Як вважає політик, Київрада не зможе обійтися без даної комісії. Олександр Бригинець розповів, що за наявною у нього інформацією, цю комісію планують приєднати до якоїсь іншої.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Він переконаний, що у зв’язку з великою кількістю забудовників серед депутатів нинішнього скликання Київради, необхідність такої комісії дуже актуальна, оскільки вона зможе протистояти руйнуванню столиці, а також зберігати її культурне і релігійне розмаїття, сприяючи розвитку туризму.

«Вірю в те, що Кличко як людина, яка неодноразово підтримувала культурний розвиток міста, не допустить перемоги інтересів забудовників над здоровим глуздом», – сказав Олександр Бригинець.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

При цьому він звернув увагу на те, що вже сьогодні є кілька депутатів, які виявили бажання працювати в цій комісії.

Проте, Олександр Бригинець додатково звернувся до депутатів Київради, закликавши їх проявити громадянську активність і написати заяви на вступ до комісії з питань культури і туризму.

Читайте також: