fbpx
Політика

Олег Ляшко в черговий раз викрив Єфремова в пособництві Москві

Сьогодні, 16 червня, в ході погоджувальної ради фракцій українського парламенту стався черговий скандал. Як повідомляють журналісти «НР-Україна», почалося все з виступу народного депутата від Партії регіонів Олександра Єфремова. У ході свого виступу глава фракції в черговий раз звернувся із закликом до української влади зупинити військові дії на сході України. Такі слова від народного депутата викликали бурю емоцій у залі.

«Антитерористична операція, яка взяла свій старт два місяці тому, поступово перетворилася на війну. Щодня гинуть люди. Надії, які асоціювалися з новим президентом України, на жаль, в даний момент реального ґрунту набути так і не змогли. Ми своєї позиції не поміняли. На сьогоднішній день альтернативи політичного вирішення ситуації немає. Наша вимога – припинити військові дії», – висловив свою позицію і позицію Партії регіонів її лідер Олександр Єфремов.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Після виступу Олександра Єфремова почалося все найцікавіше. Найактивнішим, як це зазвичай і було раніше, був лідер «Радикальної партії», колишній кандидат в президенти Олег Ляшко. Він встав з місця і після виступу Олександра Єфремова закричав: «Ви краще розкажіть всім нам про те, скільки разів ви літали до Москви на консультації! Розкажіть нам про це!».

У відповідь на ці слова лідер Партії регіонів відповів, що, за його інформацією, Олег Ляшко сам п’ять разів побував в Москві за останній час. Слова Єфремова явно розлютили політика, і він запевнив його, що «ні в яку Москву він не літає».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Я літаю тільки в зону проведення антитерористичної операції на схід України. А от ви скажіть, що ви нового дізналися в Москві?», – в черговий раз звернувся до Олександра Єфремова Олег Ляшко. За словами регіонала, його поїздка до Москви була публічною.

«Я брав участь у круглому столі. Нічого секретного в цьому немає», – підсумував Єфремов.

Після цього спікер ВРУ Олександр Турчинов дав доручення ГПУ перевірити інформацію про те, чи причетний Олександр Єфремов до протиправних дій.

Читайте також: