fbpx
Політика

Ляшко назвав зрадниками депутатів, що не розірвали дипломатичні відносини з Росією

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко обурений тим фактом, що Верховна Рада досі не прийняла проект постанови про розірвання дипломатичних відносин з Росією. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Наш МЗС допускає припинення дипломатичних відносин з Росією у разі загострення ситуації. Це скільки ще наших військових мали загинути від рук російських найманців, щоб таке рішення, нарешті, було прийнято", – пише Олег Ляшко.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Він також зазначив, що проект постанови про розірвання дипломатичних відносин з Росією був внесений до Верховної Ради ще на початку березня.

"З березня – відразу після здійснення окупації і анексії нашого Криму – в Раді лежить мій проект постанови про розірвання дипломатичних відносин з Росією, про націоналізацію російського майна в Україні і багато ще про що. Наша Рада досі його не прийняла, тому що більшість депутатів або дурні, або зрадники. Зрада починається з Ради", – підкреслив лідер "Радикальної партії".

Читайте також: