fbpx
Політика

Суботні переговори щодо газу в Києві не принесли результату

Безрезультатно завершилися суботні переговори щодо газу в Києві, які завершилися далеко за північ. Про це повідомив офіційний представник "Газпрому" Сергій Купріянов, уточнивши, що нові терміни переговорів не визначені.

Раніше заявлялося, що переговори в Києві мають продовжитися в неділю з ранку. Єврокомісар з питань енергетики Гюнтер Еттінгер висловив сподівання, що переговори з питань поставок російського газу в Україну, які будуть продовжені, за його словами, в неділю, завершаться успішно.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

"Я оптиміст. Сподіваюся, що до кінця вихідних переговори закінчаться успішно", – заявив Еттінгер.

Так само повідомляється, що продовження переговорів очікується завтра близько дев’ятої ранку в київському готелі Hilton.

Нагадаємо, термін переведення України на передоплату закінчується о 10:00 за московським часом 16-го червня, якщо "Газпром" не отримає від "Нафтогазу" 1,950 мільярдів доларів у рахунок погашення боргу за листопад -грудень 2013 року і платежу в рахунок погашення боргу за квітень-травень поточного року.

Читайте також: