fbpx
Політика

Луценко готовий очолити партію Порошенка

Юрій Луценко заявив, що готовий очолити партію "Солідарність" Петра Порошенка, якщо партія прийме щодо цього відповідне рішення. Про це екс-глава МВС повідомив в ефірі Hromadske TV, відповідаючи на запитання журналіста.

"Якщо партія збереться і прийме відповідне рішення про те, що вона запрошує пана Луценка в свої ряди. Якщо наші цілі будуть збігатися. Чому б ні? Якщо цього не буде – ніяких образ", – зазначив Юрій Луценко.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

"Є з’їзд партії, її керівництво, рядові члени. Вони не кріпаки. Я ніколи не піду в партію, в якій по сигналу феодала голосуватимуть за кадрові рішення. Не буду грати в те, що мені хтось запропонує очолити партію. ​​Не хочу бути керівником кріпаків", – пояснив колишній глава МВС і привів всім у приклад партію "Наша Україна", коли "за лаштунки виходив Ющенко і заявляв "тут ми подумали, і вирішили – у вас буде новий голова. І всі стоячи аплодували, щоб через півроку так само безальтернативно його зняти".

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

На думку Луценка, саме таке ставлення і знищило партію, а потім відправило в політичне небуття і самого президента Ющенка. Екс-глава МВС зазначив, що в даний час Україна потребує "в ідеологічних чи ідеологічно-адміністративних партіях, аж ніяк не вождистських".

Читайте також: