fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Порошенко доручив допомогти мирному населенню залишити зону АТО

Президент доручив створити рятівний коридор для мирного населення в зоні АТО.

 Президент України Петро Порошенко доручив створити рятівний коридор для мирного населення, яке хоче виїхати з територій, де проводиться антитерористична операція, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу глави держави.

 За повідомленням, він зустрівся з керівниками Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства оборони та Державної служби надзвичайних ситуацій. Для недопущення нових жертв в районі проведення антитерористичної операції президент України доручив керівникам силових відомств створити всі необхідні умови для мирного населення, яке хоче виїхати.

 Президент України також доручив уряду взяти на себе організацію перевезення людей і заходи щодо медичного обслуговування і розгорнути мережу мобільних пунктів для забезпечення мирного населення питною водою, харчуванням та медикаментами. Місцеві державні адміністрації за участю органів місцевого самоврядування повинні разом з Кабінетом міністрів розмістити населення, яке прибуває з району антитерористичної операції.

 Джерело: УНН

Читайте також: