fbpx
Політика

Активісти Майдану чекали на віче Порошенка

Активісти Майдану зібралися в неділю на віче, на якому планували заслухати від чиновників публічний звіт про діяльність уряду за 100 днів роботи. На попередньому віче, яке відбулося першого червня, громадяни схвалили ідею публічного звіту уряду за 100 днів роботи.

Присутні на Майдані українці залишали свої запитання до влади в окремих ящиках біля сцени. Один з організаторів опитування Василь Федюк розповів, що майже чверть громадян хочуть почути звіт дії влади щодо нових кадрових призначень та проведення люстрації.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

"Громада Києва та Майдан очікували і публічної зустрічі з новообраним президентом України, обраним мером столиці, а також – звіту уряду про 100 днів роботи зі сцени Майдану", – говорилося в повідомленні Центральної Ради сотень Майдану в Facebook.

Віче розпочалося з хвилини мовчання, всього зібралося близько 500 осіб. Відзначимо, що президент України Петро Порошенко, якого очікували активісти Майдану, на віче не з’явився.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Активісти Майдану почали розмову про переформатування Майдану протягом тижня. Тим часом, отаман, сотник четвертої сотні Микола Боднар заявив: "Майдан не виконав своєї функції. Систему не змінили… ми не повинні розходитися".

Читайте також: