fbpx
Футбол

«Вірю, що у Реброва все вийде», – президент «Динамо»

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс в черговий раз прокоментував зміну головного тренера своєї команди. Відзначимо, що рокіровка на тренерському містку «Динамо» сталася наприкінці останнього сезону. Про це Ігор Суркіс розповів в інтерв’ю програмі «Світське життя».

«Призначення головного тренера для київського "Динамо" завжди дається нелегко», – заявив Суркіс.

Після цього президент «Динамо» розповів про призначення Олега Блохіна. Ігор Суркіс щиро вірив, що найлегендарніший футболіст «Динамо» зможе стати дуже хорошим тренером. Суркіс сподівався і на те, що Олег Блохін проявить себе в таборі «біло-синіх».

«Однак у нього не вийшло. У чому причина? Потрібно поставити запитання йому», – підкреслив президент клубу.

Суркіс стверджує, що знає про причини невдачі Блохіна в «Динамо». Втім, Суркіс не став коментувати дане питання. Президент клубу хоче, щоб Блохін сам відповів на це питання.

Окрім того, Ігор Суркіс розповів і про «великий кредит довіри» для Олега Блохіна. Президент «Динамо» вірив, що Олег Блохін зумів би виправити перший провальний сезон. Ігор Суркіс вірив, що Олег Блохін змусить працювати київську команду по-іншому. Незважаючи на це, ситуація в «Динамо» тільки погіршилася.

Суркіс нагадав, що в останньому сезоні команда посіла вже четверте місце.

«Я дав шанс Реброву і вірю, що у нього все вийде», – додав президент київського клубу.

Раніше повідомлялося, що Ігор Суркіс прокоментував майбутні збори клубів Прем’єр-ліги України. Крім того, президент «Динамо» розкритикував дії Прем’єр-ліги щодо майбутнього чемпіонату. Відзначимо, що в даний момент вирішується питання з кількістю команд в наступному чемпіонаті.

«Загалом, нічого не змінюється: Прем’єр- ліга не діє», – поскаржився Ігор Суркіс.

Читайте також: