fbpx
Новини Євромайдана

150 людей виселили з Майдану без права повернення

З Майдану виселили 150 осіб без права повернення і ввели "сухий закон" – активісти.

   На Віче Майдану активісти відзвітувати щодо переформатування Майдану протягом тижня, передає кореспондент УНН.

 Активісти повідомили, що частину наметів прибрано, проведено інвентаризацію. Крім того, вони виселили 150 осіб без права повернення. Активісти зазначили, що зараз у них є дві проблеми. Перша в тому, що на Майдані ввели сухий закон (не тільки для майданівців, а також для всіх киян), але деякі активісти не виконують цей сухий закон. З ними будуть проводитися бесіди і в крайньому разі порушників будуть виселяти з Майдану.

 Друга проблема – продаж усіляких сувенірів, робота розважальних закладів на території Майдану. За словами майданівців, з цим вони теж будуть боротися. Активісти зазначили, що крім цього, вони налагодили роботу з МНС, які не дуже охоче, за їхніми словами, приїжджали на Майдан за викликами.

 Як повідомляв УНН, на попередньому віче, 1 червня, громадяни схвалили ідею публічного звіту уряду за 100 днів роботи. Присутні на Майдані громадяни залишали свої запитання до влади в окремих скриньках поблизу сцени.

 Нагадаємо, 1 червня майданівці відновили традицію проведення щотижневих віче, на яких планують обговорювати проблемні в країни питання.

 Джерело: УНН

Читайте також: