fbpx
Політика

Порошенко не буде продавати «5 канал»

Кандидат на пост президента України Петро Порошенко повідомив журналістам про те, що вже приступає до підготовки з продажу всіх своїх бізнес-активів, за винятком «5 каналу».

 За словами Петра Порошенка, який упевнено лідирує на  виборах,  що пройшли 25 травня, він уже доручив знайти консультанта з інвестиційного банку, який почне підготовку до продажу його активів.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 «Єдине я думаю, що «5 канал» як власність, яка мені належить, не буде проданий, тому що «5 канал» ніколи не продавався і продаватися не буде. По-друге, та роль, яку вільна преса зіграла під час «Помаранчевої революції», під час революції на Майдані є виключно важливою, і за традицією іноді «5 канал» критикував мене більш жорстко, ніж будь-хто інший», – додав політик.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 Нагадаємо, що згідно з попередніми звітами, Петро Порошенко набагато обганяє всіх своїх опонентів. Він набирає понад 50 % голосів, а це означає, що другого туру президентських виборів не буде.

  За матеріалами: espresso.tv

Читайте також: