fbpx
Політика

Порошенко у разі перемоги залишить Яценюка прем’єром

Кандидат у президенти України Петро Порошенко високо оцінює роботу Арсенія Яценюка на посаді прем’єр-міністра і в разі своєї перемоги на президентських виборах міняти главу уряду не буде. Про це Петро Порошенко заявив на прес-конференції у виборчому штабі.

«За Конституцією президентські вибори не тягнуть за собою відставку прем’єра. Я вважаю, що діяльність Арсенія Яценюка на цій посаді досить вдала», – зазначив він.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Петро Порошенко нагадав, що за короткий час перебування в прем’єрському кріслі Арсеній Яценюк встиг багато зробити для країни. Серед основних його заслуг – отримання кредиту від МВФ, підписання політичної частини угоди про асоціацію з ЄС і підтримка проєвропейського курсу.

Відзначимо, за даними ЦВК, в Україні оброблено 57,45 % протоколів. У президентській гонці лідирує Петро Порошенко, який вже набрав 53,74 % голосів виборців, Юлія Тимошенко на другому місці (13,08 %), замикає трійку лідерів Олег Ляшко (8,48 %).

Читайте також: