fbpx
Політика

Москва готова до діалогу з Порошенком, – Лавров

Москва готова до діалогу з Петром Порошенком у разі обрання його президентом України. Про це заявив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, повідомляє «Інтерфакс».

«Ми чуємо те, що каже Петро Порошенко щодо своїх намірів у тому, щодо зв’язків із Росією, називає ці відносини найважливішими. Ми, як неодноразово говорив президент, готові до діалогу з представниками Києва, готові до діалогу з Петром Порошенком», – підкреслив Сергій Лавров.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Також глава МЗС Росії зазначив, що передвиборча кампанія в Україні пройшла з деякими проблемами, оскільки не всім кандидатам забезпечили нормальні умови для агітації. Але навіть це не вплине на остаточне рішення Москви – вона з повагою поставиться до результатів виборів президента в Україні. Головне, на думку російської влади, щоб новообраний глава держави і його оточення з повагою ставилися до народу і забезпечували досягнення компромісних домовленостей, які враховують інтереси всіх політичних сил.

Читайте також: