fbpx
Політика

Карпунцов закликав жителів Сходу дати відсіч терористам

Народний депутат України від фракції «УДАР» Валерій Карпунцов вважає, що ситуація, що склалася на Сході України, вимагає негайних дій не тільки від влади, але також і від жителів міст, які страждають від терористів.

 «Багато вимог до влади, до силових структур, і побажання все ж до мешканців – потрібно самоорганізовуватися чоловікам і давати відсіч, по- іншому не буде, коли люди сидять по домівках, а в місті господарюють озброєні бандити», – зазначив політик.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За його словами, так звані сепаратисти все більше втрачають підтримку з боку східних міст.

 «Це злочинці, тому справедливі вимоги до держави, до керівництва держави і силових відомств – досить уже грати, моделювати формат президентських виборів. Треба діяти», – сказав він.

 Водночас, Валерій Карпунцов вказав на важливість обрання нового президента в першому турі. Він переконаний, що так буде краще для країни.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Чим швидше буде повна легітимна влада і президент, як людина, яка захищає конституційні права громадян, яка представляє нашу країну на міжнародній арені, яка може взяти на себе відповідальність – тим краще», – підкреслив нардеп.

Читайте також: