fbpx
Політика

Штаб Тимошенко закликав Порошенка взяти участь у дебатах

Штаб Юлії Тимошенко закликав кандидата в президенти України Петра Порошенка набратися сміливості і скористатися останнім днем агітації для проведення дебатів зі своїм головним конкурентом. Про це йдеться в заяві штабу, опублікованому на сайті «Батьківщини».

Як відзначають у штабі, ще на початку виборчої кампанії Юлія Тимошенко висловила готовність до прямих дебатів зі своїм головним конкурентом – Петром Порошенком. Але досі він цю пропозицію ігнорував. У штабі впевнені, що дебати стали б найчеснішим способом пояснити виборцям, чим відрізняються два лідери президентської гонки і чому варто чи не варто голосувати за одного з них.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Також в штабі Юлії Тимошенко нагадали, що сьогодні останній день, коли закон дозволяє кандидатам у президенти проводити агітацію. І як варіант, лідери президентських перегонів могли б зустрітися в ефірі Шустер LIVE.

«Найбільш рейтингове телевізійне шоу Савіка Шустера ще два тижні тому оголосило, що запрошує на останні ефіри перед виборами двох лідерів гонки – Тимошенко і Порошенка – щоб країна почула чесну дискусію і змогла зробити усвідомлений вибір. Юлія Тимошенко дала згоду на участь у цій програмі. Петро Олексійович, наберіться сміливості і приходьте», – звернувся штаб Тимошенко до Петра Порошенка.

Читайте також: