fbpx
Політика

Дії Володимира Путіна наблизили Україну до НАТО і ЄС

Російська влада своїми діями щодо України досягла протилежних, замість очікуваних Володимиром Путіним, результатів. Говорячи про це, соціолог Андрій Биченко мав на увазі ставлення українців до НАТО і Європейського Союзу.

«Володимир Путін ставив перед собою завдання зробити неможливим вступ України в НАТО. Саме цього він хотів добитися шляхом агресії. Але все вийшло так, що в результаті Російська Федерація домоглася прямо протилежного ефекту. На сьогоднішній день вже можна точно говорити про те, що в осяжному майбутньому прихильники альянсу можуть стати більшістю в Україні», – висловив свою точку зору Андрій Биченко.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Соціолог також навів результати соціологічного дослідження, яке проводилося наприкінці квітня поточного року. Згідно з результатами проведених опитувань, «саме через агресивні дії Російської Федерації» жителі України вже не є затятими противниками НАТО.

«Якщо до вторгнення Росії в Україну питання про вступ до НАТО ніхто з політиків не став би вносити до порядку денного, то зараз це питання вже не можна назвати фантастичним», – додав він.

Читайте також: