fbpx
Політика

Порошенко і Кличко співпрацюють з людьми Черновецького – «Батьківщина»

 Прес -служба «Батьківщини» заявляє, що в агітаційних наметах у Шевченківському районі Києва роздають передвиборчу продукцію кандидата в депутати Олени Довгань (депутат Київради з фракції Алли Шлапак «Соціальна справедливість»).

 У партії зазначають, що листівки, календарики та буклети Довгань виконані в стильовому бренді виборчої кампанії «УДАРу» – Порошенка і містять слоган «Жити по-новому». Їх роздача була зафіксована в наметах по вулицях Ванди Василевської, 5, вул. Чорновола (біля Охматдиту) і по проспекту Перемоги.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Олена Довгань – самовисуванець. Той факт, що соратниця Алли Шлапак «користується» для роздачі власної агітаційної продукції наметами і агітаторами партій Кличка – Порошенка, говорить про наявність у кандидата в президенти Петра Порошенка і кандидата в мери Віталія Кличка соратників «космічного» мера Леоніда Черновецького», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Олена Довгань є депутатом Київради з 2012 року.

Читайте також: