fbpx
Політика

Дії влади призводять до зубожіння народу – Бережна

 Як заявила народний депутат України від фракції Партії регіонів Ірина Бережна, дії нового керівництва країни призводять до зубожіння громадян. Зокрема, за її словами, жителі України не можуть купити собі навіть найнеобхідніше – їжу.

 Як зазначила Ірина Бережна, схоже на те, що нова влада остаточно втратила зв’язок з народом.

 «Якщо у міністрів немає сміливості подивитися в очі співгромадянам, почути від українців всю правду про критичне для життя зростання цін, то вони могли б звернути увагу хоча б на статистику», – сказала нардеп.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Зокрема, вона нагадала про те, що міжнародні дослідження вказують на те, що більше половини своїх доходів українці витрачають на харчування.

 «Ви тільки уявіть, що буде через рік так званих реформ – ціни на продукти постійно зростають, комунальні тарифи сягають захмарних показників, а заробітні плати при цьому залишаються на колишньому рівні. У людей скоро не буде вистачати грошей на найнеобхідніше – їжу», – підкреслила Ірина Бережна.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За її словами, влада надто стурбована виконанням вимог міжнародних фінансових структур і не помічає при цьому, що все це відбувається ціною погіршення якості життя звичайних громадян.

Читайте також: