fbpx
Політика

Гриценко прокоментував активність Ахметова

Як зазначив народний депутат України, кандидат в президенти України Анатолій Гриценко, відомий український олігарх Ринат Ахметов розгорнув небувалу активність. За його словами, Ринат Ахметов буквально публікує відеозвернення за відеозверненням. У той же час, як сказав Анатолій Гриценко, через це виникає чимало запитань до олігарха.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 «Що ж так налякало господаря Донбасу? Загроза втрати власності? Доступу до приватизації, з розподілом державного бюджету, без чого бізнес Ахметова швидко зачахне?», – написав політик у Facebook.

 Як повідомив Анатолій Гриценко, також цікавить, де був Ринат Ахметов зі своєю гіперактивністю останні півроку, зокрема, коли Янукович відмовився від курсу до Європи, коли знищували Майдан, коли Росія окупувала Крим, коли російські диверсанти проникли на Південь і Схід країни.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Зрештою, слів "Росія", "агресія", "диверсанти", "Путін"- ми так і не почули від Ахметова досі!», – підсумував Анатолій Гриценко.

Читайте також: