Арбузов звинуватив ГПУ в політичному переслідуванні

Колишній в.о. прем’єр-міністра України Сергій Арбузов поскаржився на дії Генеральної прокуратури України. Зокрема, колишній чиновник побачив у діях ГПУ «свідчення політичного переслідування членів попереднього Кабінету міністрів». Слова Сергія Арбузова передала прес-служба.

«Я глибоко засмучений тією ситуацією, яка нині складається навколо телеканалу БТБ», – заявив Арбузов.

Колишній в.о. прем’єр-міністра прокоментував і заяву Генпрокуратури про початок досудового розслідування, яке стосується нібито зловживання службовим становищем. Йдеться про порушення, які були допущені при забезпеченні функціонування телеканалу БТБ.

«Такі дії неможливо інтерпретувати ніяк інакше, ніж свідчення політичного переслідування членів попереднього уряду», – упевнений Сергій Арбузов.

Related Post

Після цього колишній перший віце-прем’єр-міністр сказав, що в нинішній ситуації нічому не дивується. Арбузов нагадав і про заяви з приводу «його міфічного знаходження в міжнародному розшуку». Крім того, чиновник спростовує і фінансування масових зіткнень в Одесі.

«У мене складається таке враження, що люди, які сьогодні керують країною, постійно шукають привід для фабрикації брехливих звинувачень», – додав Арбузов.

Як підкреслив політик, БТБ є державним каналом. Арбузов пояснив, що телеканал БТБ функціонував тільки в тих рамках, які були зумовлені українським законодавством.

«При виникненні будь-яких сумнівів у легітимності рішень з приводу роботи БТБ, проста перевірка дасть відповіді на всі виникаючі питання», – підсумував Арбузов.

Нагадаємо, що раніше Сергій Арбузов подав до суду на СБУ. Зокрема, політик звинуватив Службу безпеки в наклепі.

Leave a Comment