Ганна Герман віщує кінець Євромайдану через 2-3 дні

Народний депутат України, член парламентської фракції «Партії регіонів» Ганна Герман впевнена, що через 2-3 дні Євромайдан закінчиться і люди роз’їдуться по своїх домівках. Свою теорію вона пояснила так: « Думаю, що люди вже починають розуміти, що опозиційні лідери їх «дістали» і використовують у своїх політичних цілях. Я думаю, що ще 2-3 дні, і люди це остаточно зрозуміють і розійдуться самі».

Ганна Герман упевнена, що для стабілізації ситуації в Україні потрібен діалог між опозицією і владою. За словами нардепа, з будь-якого протесту кожен для себе робить певні висновки. Зробила їх і влада. Наприклад, вже зараз йде підготовка антикорупційної програми для зниження протестних настроїв у суспільстві. Вже до наступної весни влада обіцяє різко знизити рівень корупції в Україні.

Related Post

«Якщо ми рівень корупції не знизимо, то в майбутньому виступи людей будуть більш різкими. Я знаю, що уряд і президент готують цілий ряд кардинальних змін у цьому напрямі, в першу чергу, щоб полегшити життя бізнесу. До весни ці зміни будуть впроваджені, і ми зуміємо стабілізувати ситуацію, тому що корупція – одна з причин невдоволення людей», – зазначила Ганна Герман.

За матеріалами: partyofregions.ua

Leave a Comment