fbpx
Політика

Віктор Балога закликав своїх підписників підтримати петицію про визнання РФ спонсором тероризму

 Як нагадав народний депутат України Віктор Балога, в даний час на сайті Білого дому йде збір підписів під петицією про визнання Російської Федерації спонсором тероризму. За його словами, процедура там досить проста – в тому випадку, якщо за місяць під петицією підпишеться не менше 100 тисяч осіб, то вона стає обов’язковою для розгляду адміністрацією президента Сполучених Штатів.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 При цьому Віктор Балога звернув увагу на те, що в даний час не вистачає трохи більше 20 тисяч підписів, а це стільки ж, скільки і у нього підписників на Facebook. Крім того, він зазначив, що до закінчення голосування залишилося лише три дні. У зв’язку з цим, Віктор Балога закликав своїх підписників  підтримати цю петицію, підкресливши, що це дозволить вирішити дане питання в лічені години.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Думаю, переконувати у справедливості постановки питання в даній петиції нікого не потрібно. Для світу не секрет, що тероризм на рівні з газом і нафтою є головними товарами, за рахунок експорту яких, Москва впливає на своїх сусідів. А речі потрібно називати своїми іменами: Росія – країна – спонсор тероризму», – підсумував Віктор Балога.

Читайте також: