fbpx
Політика

Добкін не збирається виходити з виборчого процесу

Кандидат у президенти України, регіонал Михайло Добкін вважає нинішню президентську гонку дуже незвичайною. Але незважаючи на це ні він, ні його колеги з «Партії регіонів» виходити з виборчого процесу не збираються. Про це Михайло Добкін заявив під час зустрічі з міністром закордонних справ Великобританії Вільямом Хейгом, передає прес-служба партії.

«Незважаючи на те, що ці вибори проходять, м’яко кажучи, в дуже незвичайних умовах, незважаючи на те, що немає рівних умов у всіх кандидатів для участі виборах, на деякі території просто небезпечно приїжджати, я і мої колеги з «Партії регіонів» прийняли рішення не виходити з цієї виборчої кампанії, щоб не дати приводу оголосити ці вибори нелегітимними», – заявив Михайло Добкін.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Щдо проведення антитерористичної операції на сході України, регіонал впевнений, що застосування сили і зброї успіху столичній владі не принесе. Так, сепаратистів треба втихомирити, але робити це необхідно тільки через діалог. Тому Михайло Добкін закликав владу і представників східних регіонів країни до повноцінної конструктивної розмови.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Ми закликаємо всіх сьогодні до загальнонаціонального діалогу. Щоб зібрати представників усіх без винятку регіонів. Дати можливість усім висловитися і на підставі того, що буде висловлено, прийняти рішення, яке буде однаково сприйматися і на заході і на сході нашої країни», – підкреслив політик.

Читайте також: