fbpx
Політика

Оточення Путіна в паніці від санкцій США і ЄС – Саакашвілі

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі висловив свою думку про введення Євросоюзом і США санкцій проти РФ. За його словами, зараз оточення президента Російської Федерації Володимира Путіна «в паніці» від санкцій Європейського союзу і Сполучених Штатів. Свою думку щодо санкцій проти Росії Михайло Саакашвілі висловив в інтерв’ю «5 каналу».

«Санкції потрібні, тому що, принаймні, оточення Володимира Путіна в паніці», – заявив колишній президент Грузії.

Саакашвілі зазначив, що російські громадяни вже звикли їздити відпочивати у Флориду і Маямі. Після введення санкцій у деяких росіян перестала працювати банківська карта.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

«Їм нагадують, що це сталося через політику Володимира Путіна», – додав Михайло Саакашвілі.

Колишній президент Грузії запевнив, що російська сторона вже відчуває конкретні санкції з боку Європейського союзу і США. Втім, міркує екс-президент, ситуація з санкціями буде лише поглиблюватися. Як стверджує Михайло Саакашвілі, незабаром у Вашингтоні і Брюсселі перейдуть на енергетичні компанії – «Газпром» і «Роснефть».

«Ці компанії – банкомат, з якого Володимир Путін і фінансує всю цю авантюру, яка відбувається зараз в Донбасі і на півдні України», – підсумував екс-президент Грузії.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Варто відзначити, що Михайло Саакашвілі розповів і про допомогу Україні з боку НАТО. За його словами, у разі ескалації конфлікту українська сторона для свого захисту отримає сучасне озброєння НАТО. Також екс-президент Грузії сказав, що у Володимира Путіна все менше можливостей ввести свою бронетехніку на територію України.

«Світова громадська думка, особливо в США, зараз підготовлена до того, щоб напряму допомогти Україні. Ваша країна отримає допомогу від кращих армій НАТО», – заявив Михайло Саакашвілі.

Читайте також: