fbpx
Політика

Ігор Жданов закликає Порошенка провести прямі теледебати з Тимошенко

 У виборчому штабі Тимошенко сподіваються, що Порошенко погодиться провести теледебати з нею.

  Керівник виборчого штабу кандидата в президенти України Юлії Тимошенко Ігор Жданов сподівається, що інший кандидат – Петро Порошенко – погодиться провести теледебати з нею.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час брифінгу в Києві. За словами Жданова, Тимошенко братиме участь у дебатах на Першому національному каналі 23 травня з тими кандидатами, які визначені жеребкуванням.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

У той же час він закликав кандидата в президенти Петра Порошенка провести прямі теледебати з Тимошенко "чесно і прозоро на будь-якому телеканалі, в будь-якому місці, в будь-який зручний час".

Жданов також висловив надію, що не повториться "історія 2009 року, коли ці дебати не відбулися".

"Мені дуже шкода, що були окремі передачі, де Юлія Володимирівна могла дискутувати з Петром Порошенком, однак ми не дочекалися цих дебатів в силу того, що Петро Олексійович не прийшов на них", – сказав керівник штабу. Відповідаючи на питання журналістів про дебати за участю Тимошенко, Жданов зазначив, що вона повинна дискутувати з Сергієм Тігіпком і Валерієм Коновалюком.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

"Але ми вважаємо, що і суспільство, і журналісти, і всі зацікавлені в дебатах між найбільш рейтинговими кандидатами, якими є сьогодні Тимошенко і Порошенко", – сказав Жданов.

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: