fbpx
Політика

Парламент підготував план з врегулювання ситуації на Сході – Кличко

 Як повідомив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко, парламент разом з керівниками силових відомств підготував план з врегулювання ситуації на Сході України. За його словами, в ході закритого засідання парламенту, керівники силових відомств детально відзвітували про те, яким чином вони збираються взяти під контроль ситуацію на Сході.

 «Ми розуміємо, що все це інспірується ззовні, з боку Росії. Є спеціальні підготовлені групи, які тривалий час працювали на території України. Ми розробили план, який будемо покроково реалізовувати. І сподіваюся, найближчим часом будуть висновки за результатами антитерористичної операції», – зазначив Віталій Кличко.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 Як вважає політик, дуже важливо зараз підтримувати контакт з жителями східних регіонів і доносити до них правдиву інформацію. Він нагадав, що російські ЗМІ поширюють відверту брехню – йде пропаганда і, незважаючи на те, що більшість громадян мають проукраїнський настрій, є все ж деякі люди, які під впливом російського телебачення піддалися сепаратистським настроям.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 Також Віталій Кличко висловив надію на те, що надзвичайний стан вводити не будуть, хоча і визнав, що парламент може розглянути це питання в тому випадку, якщо ситуація найближчим часом не зміниться на краще.

Читайте також: