fbpx
Музика

Алла Пугачова написала пісню про протести в Росії

У день свого народження Алла Пугачова порадувала своїх шанувальників новою піснею «Нас б’ють, ми літаємо». У ній співачка піднімають не тему любові, взаємовідносин між чоловіком і жінкою, яка не філософствує на різні теми. Нова композиція Примадонни має більше політичний характер і розповідає про протести в Росії. 

Але найбільше шанувальників виконавиці здивував відеоряд, яким супроводжується композиція. У кліпі використані кадри із протестних акцій в Росії. Тут можна побачити прапори ЛГБТ-руху, затримання ОМОНом учасників мітингів, бунт футбольних фанатів, автозаки і закривавлені обличчя молодих людей.
 
Це відео в мережі першим розмістив Максим Батанін. За його словами, саме він змонтував відеоряд до нової пісні Алли Пугачової, продемонструвавши таким чином свою фан-творчість.
 
«Це не офіційний кліп. Спокій. Кожен почує в цій пісні щось своє. Я почув те – що ви бачите на екрані. Нічого не розпалюю, не будую п’яту колону. Просто сподобалася пісня, її підтекст, на мій погляд, ця пісня про сучасне життя», – підписав відео шанувальник Примадонни.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 

Алла Пугачова «Нас б’ють, ми літаємо» (відео):

Читайте також: