fbpx
Політика

У парламенті працюють представники спецслужб – Бригинець

  Як зазначив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, ситуація, яка склалася в Україні за останні кілька місяців, поставила нове питання: «Що робити зі зрадниками? Що робити з людьми, які не хочуть допомагати Україні? Що робити з людьми, які порушили присягу і перейшли на іншу сторону?».
 
 При цьому він звернув увагу на те, що зараз озвучується маса причин, за якими ті чи інші люди так вчинили, і звучить безліч різних виправдань.
 
 «Але все це лише виправдання. Насправді ми повинні розуміти, що кожен, хто зрадив Україну, повинен бути так чи інакше покараний», – підкреслив Олександр Бригинець.
 
 За словами Олександра Бригинця, можливо це і звучить жорстко, враховуючи, що таких людей тисячі, однак це неприпустимо, щоб в армію чи правоохоронні органи йшли люди, які згодом зрадять своїй присязі.
 
 Як сказав нардеп, на сьогоднішньому закритому засіданні парламенту це питання практично не обговорювалося, проте сам він вважає, що необхідно прийняти відповідний закон, щоб всі зрадники згодом були так чи інакше покарані.
 
 До того ж, як зазначив Олександр Бригинець, сьогодні навіть в парламенті є представники спецслужб, які працюють проти України.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 

Олександр Бригинець про боротьбу з тими, що зрадили Україну (відео):

Читайте також: