fbpx
Політика

У Слов’янську діяв спецназ ззовні, – Порошенко

Збройні акції із захоплення ділянок міліції та блокування міста Слов’янська здійснюють професійно підготовлені розвідувально-диверсійні групи, а не стихійні групи «псевдосамооборонівців», як це було в Харкові. Таку думку в ході прес-конференції в Луцьку озвучив позафракційний нардеп, кандидат в президенти України Петро Порошенко.

 «Ситуація в Слов’янську кардинально відрізняється від харківської, де була мінімальна кількість зброї. У Харкові діяла більше "псевдосамооборона", там поки не доведено присутність збройних підрозділів… У Слов’янську ж ми маємо справу з представниками військових частин, спецназу, розвідувально-диверсійних груп іншої держави», – заявив Петро Порошенко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Водночас, стверджує політик, більшість населення Сходу не підтримує сепаратистів. Навпаки, люди виступають за проведення спецоперації для відновлення порядку і безпеки на вулицях Слов’янська, Краматорська, Сходу України.

Читайте також: