fbpx
Політика

Тимошенко закликала міжнародне співтовариство застосувати третій етап фінансово-економічних санкцій проти Росії

Лідер ВО «Батьківщина», кандидат у президенти України Юлія Тимошенко вважає, що міжнародне співтовариство має допомогти Україні впоратися з російською агресією. Ця допомога полягає в посиленні з боку Європейського Союзу і США санкцій проти Росії. Про це екс-прем’єр заявила на прес-конференції у селі Мельники Черкаської області, повідомляє прес -служба політика.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Путін розуміє лише мову сили, тому успішні дипломатичні переговори з Москвою можливі тільки після застосування третього етапу фінансово-економічних санкцій, які змусять Росію відступити», – сказала Юлія Тимошенко.

 Водночас США, Євросоюз і Україна повинні тісніше координувати свої дії щодо Російської Федерації, сприяти припиненню агресії Кремля, яка «загрожує стабільності і світовому порядку, встановленому після Другої світової війни».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Я очікую, що світ об’єднається для того, щоб посилити українську армію і допоможе нам у цьому важливому завданні, і після застосування тих чітких кроків, у тому числі США і ЄС, їхні лідери проведуть досить ефективні дипломатичні переговори з Росією», – резюмувала Юлія Тимошенко.

Читайте також: