fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Міський голова Слов’янська покинула місто, – ЗМІ

Згідно зі словами активістів, які зараз знаходяться поруч з міськвідділом міліції, міський голова Слов’янська виїхала з міста, керівництво на себе взяв афганець В’ячеслав Пономарьов. Про це 13 квітня 2014 повідомляють ЗМІ.

«Під будівлею міського відділу міліції Слов’янська зібралося кілька сотень людей. На барикадах виступають мітингувальники, які закликають народ не розходитися. Згідно зі словами В’ячеслава Пономарьова, мер міста вранці виїхала в Артемівськ. Керівництво він узяв на себе», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 В’ячеслав Пономарьов зазначив, що по телефону зв’язатися з Нелею Штепою поки не вдалося. Афганець розповів, що в районі Семенівки на блокпості сьогодні вранці, 13 квітня, відбулася перестрілка. Згідно з його словами, з БТР відкрили вогонь на поразку, в результаті чого є поранені, зокрема і місцевий мітингувальник. З кульовим пораненням його доставили в лікарню імені Леніна.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Відзначимо, вчора через кілька годин після захоплення міськвідділу міліції Слов’янська міський голова провела переговори з мітингувальниками і звернулася до жителів міста. Неля Штепа заявила, що «це наші донбаські хлопці», вони проти влади Києва і проводять з ними переговори. У розмові з протестуючими мер також повідомила, що вона проти влади Києва і виступає за Донецьку республіку.

Читайте також: