fbpx
Політика

Ахметов: “Я проти того, щоб пролилася кров”

 Найбагатша людина України, бізнесмен Рінат Ахметов виступив проти застосування сили щодо сепаратистів, які захопили будівлю Донецької обласної державної адміністрації. Таку заяву Ахметов зробив сьогодні, 11 квітня, в ході зустрічі з прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком. До слова, сьогодні Арсеній Яценюк прибув до Донецька, де обговорить з керівництвом області сформовану ситуацію.
 
За словами Ріната Ахметова, проблему необхідно вирішувати за столом переговорів. Бізнесмен підкреслив, що він не є прихильником насильства і він «проти того, щоб пролилася кров"». Крім цього Ахметов додав, що місцеві мешканці вимагають, щоб Донбас поважали.
 
Нагадаємо, що сьогодні проросійські мітингувальники зміцнили барикади, які зведені біля будівлі Донецької обласної державної адміністрації. Також на площі сепаратисти встановили прикордонний стовп Російської Федерації. За словами місцевих журналістів, всього на площі перед ОДА і в самій будівлі знаходиться не більше 2 тисяч осіб. Також сьогодні сепаратисти оголосили про створення «народної армії».

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 

"Донецька народна республіка" створила "народну армію" (відео):

Читайте також: