fbpx
Політика

Рівень життя в Україні продовжує падати – Царьов

 Як вважає народний депутат України, кандидат в президенти України Олег Царьов, ефективність влади можна оцінювати по- різному, і один з таких параметрів – це рівень життя людей. За його словами, якщо рівень життя росте, то влада, природно, працює добре.

 «Збудували нові дороги, мости, заводи, підвищили продуктивність – значить, добре працюють. Але якщо влада втратила частину території країни – цю втрату ніщо не відшкодує. Значить, вона неефективна», – зазначив політик.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Як нагадав Олег Царьов, з травня в Україні будуть нові тарифи на комунальні послуги – на 40 % зростуть ціни на тепло і більш ніж на 70 % планується підняти ціни на газ. При цьому він звернув увагу на те, що ціни на газ збираються підвищити і для промисловості.

 У той же час, як заявив Олег Царьов, необхідно створити нормальні умови для життя людей, і тоді вони не будуть йти з країни цілими регіонами.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Верховна Рада ввела довічне ув’язнення за сепаратизм. А "сепаратистом" в її розумінні може стати кожен. І якщо люди стануть протестувати проти підвищення комунальних тарифів – їх назвуть "п’ятою колоною Путіна", "сепаратистами"», – підсумував Олег Царьов.

Читайте також: