fbpx
Політика

Тягнибок: “Переговори з Тігіпком про вхід в коаліцію не велися”

Народний депутат Сергій Тігіпко в даний момент не веде жодних переговорів, щодо приєднання його депутатської групи до правлячої коаліції. Таку заяву сьогодні, 10 квітня, журналістам зробив лідер фракції «Свобода» Олег Тягнибок. Слова Тягнибока передає кореспондент РБК-Україна.

«На сьогоднішній день ніяких переговорів з Сергієм Тігіпком не велося», – прокоментував ситуацію лідер «Свободи» Олег Тягнибок в кулуарах українського парламенту.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Нагадаємо, що 8 квітня Сергій Тігіпко, а також ще 13 народних депутатів України від Партії регіонів написали заяви про вихід з партії. За їх словами, вони збираються створити нову депутатську групу. За попередніми даними, неформальним лідером цієї депутатської групи вважається саме Сергій Тігіпко. До слова, днем раніше, 7 квітня, керівництво Партії регіонів виключило Сергія Тігіпка з лав партії.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Додамо, що колишній регіонал Тігіпко є кандидатом на пост президента України на виборах, які пройдуть в країні 25 травня поточного року. Участь у виборах він прийме як самовисуванець.

Читайте також: