fbpx
Політика

С. Тарута впевнений, що заворушення в східних регіонах вигідні Януковичу

С. Тарута: події на Сході організовує Янукович і "сім’я".

 Голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута заявив, що заворушення в східних регіонах вигідні четвертому президенту Віктору Януковичу та його оточенню, повідомляє УНН з посиланням на "ВВС".

 За словами губернатора, головна мета цих подій – це зрив президентських виборів. "Я вважаю, і на думку правоохоронних органів, за ними (подіями – прим.ред.) стоїть "сім’я", яка надає їм кошти, а наскільки "сім’я" тісно працює з Росією, мені невідомо", – сказав С. Тарута.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Крім того, голова ОДА заявив, що у сепаратистів великої координації немає. "Якщо дивитися донецький сценарій, то замість координації – абсолютне непорозуміння між окремими групами, постійні внутрішні суперечності, але найголовніше – це те, що у них немає прихильників", – сказав С. Тарута.

 "Є ті, хто вже отримав гроші за свої ролі, і одні й ті ж люди кидаються з міста в місто, з площі до площі. Ми не бачимо, щоб ці дії підтримував донецький чи донбаський електорат. Вони закликають, але до них ніхто не приходить. тобто, це не думка народу, а тільки заклики, риторика цих, як ми їх називаємо, агресивних проросійських представників", – сказав він.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 Джерело: УНН

Читайте також: