fbpx
Політика

Питань до Турчинова все більше – Балога

 Як зазначив народний депутат України Віктор Балога, «істерика Турчинова» призводить до того, що скоро ворогами народу оголосять не тільки тих депутатів та кандидатів у президенти, які не є союзниками влади, а й усіх, починаючи з шкіл і дитячих садків, і закінчуючи пенсіонерами, хто має іншу думку.

 Таким чином, за словами політика, як за Януковича половина жителів країни були «екстремістами» і «фашистами», так і зараз йде до того, щоб всі вони стали «ворогами нації».

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 «Роззброєння – тема делікатна, вона вимагає переговорів, тому що кожна зайва постанова ВР і істерика з трибуни парламенту ведуть лише до конфронтації і обурення активістів. Тим більше, чинне законодавство дозволяє все провести без «пилу та шуму». Повинна діяти дипломатія», – написав Віктор Балога на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 А тим часом, як повідомив нардеп, полковник Аксьонов, замість того, щоб давати свідчення, знову на службі у режиму. Крім того, на посаду командувача Національною гвардією пропонують кандидата, який воював з Майданом.

 «Питань до Турчинова ще більше – говорили про Нацгвардію, а будують «Беркут», але вже під свої прапори», – підсумував Віктор Балога.

Читайте також: