fbpx
Політика

Радикальна партія Ляшка забороняє комуністам вільно ходити по Києву

 Як повідомив народний депутат України Олег Ляшко, «на прохання трудящих» Радикальна партія, лідером якої він є, забороняє комуністам ходити по Києву.

«Якщо нова влада не здатна захистити українців від "червоної" сволоти – ми повинні це зробити власними зусиллями», – написав він на своїй сторінці в Facebook 1 квітня.

Як зазначив Олег Ляшко, перший крок уже був зроблений – комуністів «повісили» на паркані поруч з парламентом, так як люди багатьох з них не знають і, отже, не зможуть зловити біля парламенту.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Нехай, с * ки, бояться і ховаються, як щури, по підземних переходах», – заявив нардеп.

За його словами, він уже кілька років поспіль реєструє у Верховній Раді законопроекти про заборону КПУ, але керівництво парламенту його не чує.

Як стверджує Олег Ляшко, Комуністична партія – це злочинна організація, яка вбила 20 мільйонів українців в радянський час, покривала тиранію Януковича вже в наш час, а сьогодні представляє в Україні інтереси керівництва Російської Федерації – окупантів, які вкрали Крим і тепер тягнуть свої руки до Сходу і Півдня.

Читайте також: