fbpx
Політика

Львівський «Правий сектор» припинить своє існування

 Всі формування, які діяли в рамках організації «Правий сектор» у Львівській області, будуть розформовані. З такою заявою сьогодні, 25 березня, виступив політичний референт «Правого сектору» в області Віталій Сергатюк.

 За словами представника організації, дане рішення приймалося на засіданні за участю делегації, яка представляє центральне відділення партії. Крім цього в «Правому секторі» вирішили, що з активістів, які свого часу «пройшли» Майдан, планується сформувати громадське об’єднання, яке буде втілювати в життя політичну програму партії.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 Також Віталій Сергатюк підкреслив, що всі інші громадські формування, які ідентифікують себе як частину «Правого сектору», залишилися поза законом або ж ліквідовані.

 «З сьогоднішнього дня все буде будуватися на підставі жорсткої дисципліни. Місця самодіяльності тут не буде. Рахунки ніхто ні з ким не зводить, однак зараз прийшла пора структуруватися. Ми підкреслюємо, що при такій зовнішній загрозі махновщина недоречна», – прокоментував ситуацію представник «Правого сектора».

Читайте також: