fbpx
Політика

Узбекистан не визнає Крим територією РФ

Як повідомили представники Міністерства закордонних справ Узбекистану, вони відмовляються визнати Кримський півострів територією Російської Федерації. Водночас у відомстві закликали Україну і Росію приступити до двосторонніх переговорів для того, щоб нарешті врегулювати конфлікт.

 «Враховуючи зрештою важкопередбачувані перспективи подій, що розвиваються сьогодні в Україні і в Криму і, виходячи з вікової близькості українського і російського народів,спільності духовних і культурних цінностей, їх економічних зв’язків, єдино розумним виходом є проведення прямих двосторонніх переговорів для пошуку взаємоприйнятного компромісного вирішення виниклих проблем», – йдеться в заяві Міністерства закордонних справ Узбекистану.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 У відомстві також звернули увагу на те, що чим більше упускається часу, тим більше посилюється ситуація.

 Нагадаємо, що більшість країн світу також не визнають результати референдуму, який відбувся в Криму 16 березня і за результатами якого жителі Криму, нібито, проголосували за приєднання до Російської Федерації.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: