fbpx
Політика

Держава повинна роздати громадянам зброю, – Балога

Як зазначив депутат Верховної Ради України Віктор Балога, в умовах відсутності реальної військової підтримки з боку міжнародного співтовариства в України є два варіанти: швейцарський, коли кожен громадянин стає солдатом, і фінський, коли вся нація виходить проти танків з "коктейлями Молотова".

 Водночас, за словами політика, на щастя, у України достатньо ресурсів, щоб реалізувати швейцарський варіант, хоч і не такий досконалий, як у них, але все ж, на думку Віктора Балоги, це краще, ніж те, якщо склади з зброєю дістануться окупантам, а патріоти підуть на агресора з камінням і палицями.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Тому, як заявив Віктор Балога, країна повинна і може озброїти мільйон військовозобов’язаних громадян.

 «І така кількість людей, з відповідною підготовкою, які пройшли службу в армії, у нас є. Цим ми покажемо всьому світу, що здатні захищати свою країну. Тому що зараз ніхто не розуміє – плануємо ми оборонятися чи керівництво держави буде і далі здавати території», – зазначив Віктор Балога.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Він переконаний, що поки Україна не почне захищати свій суверенітет і територіальну цілісність, ніхто їй допомагати не буде.

Читайте також: