fbpx
Політика

Порошенко прокоментував підписання Угоди про асоціацію з ЄС

Народний депутат України Петро Порошенко, коментуючи підписання політичної частини Угоди про асоціацію з Європейським союзом, зазначив, що Україна йшла до цього сім років. За його словами, спроба зупинити європейський вибір України стала однією з головних причин, чому люди вийшли на Майдан, чому українці стояли плечем до плеча більше трьох місяців і чому загинули герої Небесної Сотні.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Але у нас немає приводу для святкування і не тільки тому, що Угода нам дісталося великими жертвами, а тому – що це велике завдання і великий виклик», – написав політик на своїй сторінці в Facebook.

 Як зізнався Петро Порошенко, він радий тому, що був одним з тих, хто готував цю угоду. За його словами, він знає силу цього пакету з модернізації країни, створення більш справедливою і безпечного життя.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Скажу чесно, це неймовірно складна, але необхідна робота. Вірю, що нам вдасться її зробити», – підсумував Петро Порошенко.

Читайте також: